Go Back
+ servings
bananmuffins med rømme

Bananmuffins med rømme

Disse saftige bananmuffinsene med en deilig smak av rømme er enkel å lage og perfekt som en søt snack eller et godt mellommåltid. Du kan også tilsette hakkede nøtter eller sjokoladebiter for ekstra smak og tekstur.
Forberedelse 15 minutes
Steketid 20 minutes
Total tid 35 minutes
Rett Muffins
Porsjoner 12 muffins
Kalorier 200 kcal

Ingredienser
  

  • 3 modne bananer
  • 3 dl hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1/2 ts salt
  • 2 egg
  • 1/2 dl sukker
  • 1/2 dl rømme
  • 1/2 dl vegetabilsk olje

Fremgangsmåte
 

  • Forvarm ovnen til 180 grader celsius.
  • Mos bananene i en bolle.
  • I en annen bolle, bland sammen hvetemel, bakepulver, vaniljesukker og salt.
  • I en tredje bolle, visp sammen eggene og sukkeret til en luftig eggedosis. Tilsett rømme og vegetabilsk olje.
  • Tilsett bananene til denne blandingen og bland godt.
  • Tilsett deretter det tørre melet til bananblandingen og rør forsiktig sammen.
  • Fyll muffinsformene 3/4 full og stek i ovnen i 20-25 minutter.

Tips

Du kan også tilsette hakkede nøtter eller sjokoladebiter for ekstra smak og tekstur.
Sørg for å bruke modne bananer for best smak.

Næringsinnhold

Serving: 1muffinCalories: 200kcalCarbohydrates: 26gProtein: 3gFat: 10g
Har du prøvd oppskriften?Fortell oss hvordan den smakte!