Go Back
+ servings
Gulrotmuffins glutenfri

Gulrotmuffins glutenfri

Opplev smaken av høst med våre deilige glutenfrie gulrotmuffins. Med saftig konsistens, et hint av kanel, og næringsrike gulrøtter, er dette en oppskrift du ikke vil gå glipp av.
Forberedelse 15 minutes
Steketid 25 minutes
Total tid 40 minutes
Rett Muffins
Porsjoner 12 muffins
Kalorier 225 kcal

Ingredienser
  

  • 2 egg
  • 2 dl sukker
  • 2 dl rapsolje
  • 2 1/2 dl glutenfri melblanding
  • 2 ts bakepulver
  • 2 ts kanel
  • 3 dl revet gulrot

Fremgangsmåte
 

  • Forvarm ovnen til 180 grader celsius.
  • Pisk egg og sukker sammen i en stor bolle. Tilsett rapsolje og bland godt.
  • I en annen bolle, bland glutenfri melblanding, bakepulver, og kanel. Tilsett dette til eggblandingen og rør godt.
  • Tilsett revet gulrot og rør til det er jevnt fordelt i deigen.
  • Fordel deigen i muffinsformer og sett i ovnen i ca 20-25 minutter. Sjekk at muffinsene er gjennomstekt ved å stikke en tannpirker i midten av en muffins. Den skal komme ut ren.
  • La muffinsene avkjøles før servering.

Tips

Legg gjerne et dryss med melis på toppen av muffinsene for ekstra sødme.

Næringsinnhold

Serving: 1muffinCalories: 225kcalCarbohydrates: 26gProtein: 2gFat: 13g
Har du prøvd oppskriften?Fortell oss hvordan den smakte!