Go Back
Print
Recipe Image
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Glutenfri bananmuffins
En enkel og smakfull oppskrift på glutenfrie bananmuffins som passer for hele familien.
Print oppskrift
Pin oppskrift
Forberedelse
15
minutes
mins
Steketid
25
minutes
mins
Total tid
45
minutes
mins
Rett
Muffins
Porsjoner
12
muffins
Kalorier
150
kcal
Ingredienser
1x
2x
3x
2
store bananer
2
egg
1/2
dl
sukker
1/2
dl
melk
1/2
dl
vegetabilsk olje
1
ts
vaniljeekstrakt
1
dl
glutenfritt mel
1
ts
bakepulver
1/2
ts
natron
1/4
ts
salt
Fremgangsmåte
Forvarm ovnen til 180 grader.
Mos bananene i en bolle med en gaffel.
Tilsett eggene, sukker, melk, vegetabilsk olje og vaniljeekstrakt til bollen med bananene og rør godt.
I en annen bolle, bland glutenfritt mel, bakepulver, natron og salt.
Tilsett det tørre ingrediensene til de våte ingrediensene og rør forsiktig sammen.
Fordel deigen i muffinsformer, og stek i ovnen i ca 20-25 minutter eller til muffinsene er gylne og gjennomstekte.
La muffinsene avkjøle seg på rist før de serveres.
Tips
Du kan også tilsette hakket sjokolade eller nøtter for ekstra smak.
Oppbevar muffinsene i en lufttett beholder for å holde dem myke og saftige.
Næringsinnhold
Calories:
150
kcal
Carbohydrates:
23
g
Protein:
3
g
Fat:
5
g
Har du prøvd oppskriften?
Fortell oss
hvordan den smakte!