Go Back
+ servings
glutenfri bananmuffins

Glutenfri bananmuffins

En enkel og smakfull oppskrift på glutenfrie bananmuffins som passer for hele familien.
Forberedelse 15 minutes
Steketid 25 minutes
Total tid 45 minutes
Rett Muffins
Porsjoner 12 muffins
Kalorier 150 kcal

Ingredienser
  

  • 2 store bananer
  • 2 egg
  • 1/2 dl sukker
  • 1/2 dl melk
  • 1/2 dl vegetabilsk olje
  • 1 ts vaniljeekstrakt
  • 1 dl glutenfritt mel
  • 1 ts bakepulver
  • 1/2 ts natron
  • 1/4 ts salt

Fremgangsmåte
 

  • Forvarm ovnen til 180 grader.
  • Mos bananene i en bolle med en gaffel.
  • Tilsett eggene, sukker, melk, vegetabilsk olje og vaniljeekstrakt til bollen med bananene og rør godt.
  • I en annen bolle, bland glutenfritt mel, bakepulver, natron og salt.
  • Tilsett det tørre ingrediensene til de våte ingrediensene og rør forsiktig sammen.
  • Fordel deigen i muffinsformer, og stek i ovnen i ca 20-25 minutter eller til muffinsene er gylne og gjennomstekte.
  • La muffinsene avkjøle seg på rist før de serveres.

Tips

Du kan også tilsette hakket sjokolade eller nøtter for ekstra smak.
Oppbevar muffinsene i en lufttett beholder for å holde dem myke og saftige.

Næringsinnhold

Calories: 150kcalCarbohydrates: 23gProtein: 3gFat: 5g
Har du prøvd oppskriften?Fortell oss hvordan den smakte!