Er du på jakt etter en sunn og deilig muffinsoppskrift som passer for alle med melke- og eggallergi? Da er bananmuffins uten egg og melk den perfekte muffinsoppskriften for deg!
Disse bananmuffinsene er både saftige og smakfulle, og inneholder verken melk eller egg. Prøv dem i dag og imponer gjestene dine med en oppskrift som passer for alle!
Bananmuffins uten egg og melk oppskrift

Bananmuffins uten egg og melk
Ingredienser
- 3 modne bananer
- 1 dl sukker
- 1 dl vegetabilsk olje
- 1 ts vaniljesukker
- 2 dl havremel
- 1 ts bakepulver
- 1/2 ts natron
- 1/4 ts salt
- 1/4 ts kanel valgfritt
Fremgangsmåte
- Forvarm ovnen til 180 grader celsius.
- Mos bananene i en bolle.
- Tilsett sukker, vegetabilsk olje og vaniljesukker til bananene og bland godt.
- I en annen bolle, bland havremel, bakepulver, natron, salt og kanel (hvis ønskelig).
- Tilsett melet til bananblandingen og bland til det er godt blandet.
- Fordel deigen i muffinsformene og stek i ovnen i ca 20 minutter, eller til de er gyldne og gjennomstekte.
Tips
Du kan også erstatte havremel med ett eller flere andre meltyper, som f.eks. mandelmel, for å gjøre muffinsene glutenfrie.
Næringsinnhold
Derfor må du prøve bananmuffins uten egg og melk
Dette er en oppskrift som passer for alle, enten du er allergisk mot egg eller melk, eller kanskje ikke har disse ingredisene tilgjengelige i kjøleskapet.
I tillegg er bananmuffinsene veldig saftige og smakfulle, og kan tilpasses med forskjellige tilleggsingredienser for å variere smaken. Prøv dem i dag!
Mona er en lidenskapelig baker og medgründer Muffinsoppskrift.no. Hun har bakt siden hun var liten jente og har alltid hatt en spesiell forkjærlighet til muffins. Hun er glad for å dele favorittoppskriftene og baketipsene sine med resten av Norge.