Go Back
Print
Recipe Image
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Bananmuffins med Yoghurt
En enkel og smakfull oppskrift på bananmuffins med yoghurt som passer for alle og er perfekt for å bruke opp overmodne bananer.
Print oppskrift
Pin oppskrift
Forberedelse
15
minutes
mins
Steketid
25
minutes
mins
Total tid
40
minutes
mins
Rett
Muffins
Porsjoner
12
muffins
Kalorier
200
kcal
Ingredienser
1x
2x
3x
2
store modne bananer
1
egg
100
g
sukker
125
g
yoghurt
65
g
mel
65
g
havremel
1/2
ts
bakepulver
1/4
ts
salt
1/2
ts
vaniljeekstrakt
65
g
hakkede nøtter
valgfritt
Fremgangsmåte
Forvarm ovnen til 180 grader C.
Mos bananene i en bolle.
Tilsett egg, sukker, yoghurt og vaniljeekstrakt til bananblandingen og rør godt.
I en annen bolle blander du mel, havremel, bakepulver og salt.
Tilsatt den tørre ingrediensblandingen til den våte ingrediensblandingen og rør forsiktig til alt er godt blandet.
Tilsett de hakkede nøttene hvis du ønsker.
Fordel deigen i muffinsformer eller i en muffinsform som er smurt og melet.
Stek i ovnen i 20-25 minutter eller til muffinsene er gyldenbrune og stekte gjennom.
La muffinsene avkjøles før servering.
Tips
Du kan også legge til litt kanel eller nøtter for ekstra smak.
Næringsinnhold
Calories:
200
kcal
Carbohydrates:
27
g
Protein:
4
g
Fat:
9
g
Har du prøvd oppskriften?
Fortell oss
hvordan den smakte!