Søte muffins med en sunn vri! Disse muffinsene med squash er perfekte for å få i deg ekstra grønnsaker på en deilig måte. De er saftige og smakfulle, og med enkle ingredienser er de enkle å lage.
Enten du vil ha dem til frokost, som en snack eller som en del av et koldtbord, vil disse muffinsene garantert imponere.

Muffins med squash
Ingredienser
- 250 g hvetemel
- 1 1/2 ts bakepulver
- 1/2 ts natron
- 1/2 ts salt
- 1 ts kanel
- 2 egg
- 150 g brunt sukker
- 1 dl nøytral olje
- 1 ts vaniljeekstrakt
- 300 g revet squash
Fremgangsmåte
- Forvarm ovnen til 180 grader og sett muffinsformer i en muffinsform.
- Bland sammen mel, bakepulver, natron, salt og kanel i en stor bolle.
- I en annen bolle, visp sammen egg, brunt sukker, olje og vaniljeekstrakt til det er godt blandet.
- Hell våtblandingen i melblandingen og rør til alt er godt blandet.
- Tilsett så squashen og rør igjen.
- Fordel røren i muffinsformene, fyll dem ca. 2/3 fulle.
- Stek i ca. 20-25 minutter eller til en tannpirker satt inn i midten av muffinsen kommer ut ren.
- Avkjøl i formen i noen minutter, før du tar dem ut av formen og lar dem avkjøles helt på en rist.
Tips
Næringsinnhold
Derfor må du prøve muffins med squash
Disse muffinsene er ikke bare sunne, men også utrolig smakfulle! Squash gir dem en saftig og myk tekstur, mens krydder som kanel og muskatnøtt gir en deilig smak.
Hvis du vil prøve en sunn og deilig muffinsoppskrift som er perfekt for høstsesongen, så er dette oppskriften for deg!

Mona er en lidenskapelig baker og medgründer Muffinsoppskrift.no. Hun har bakt siden hun var liten jente og har alltid hatt en spesiell forkjærlighet til muffins. Hun er glad for å dele favorittoppskriftene og baketipsene sine med resten av Norge.